De tofste dingen beleven, een gezonde lifestyle nastreven, ondernemend zijn, er stralend uitzien, op de hoogte zijn van de laatste trends, een goede moeder, vriendin en/of partner zijn én nog een beetje tijd voor jezelf. We willen het allemaal…maar waar blijft de tijd, help! Komt dit jou bekend voor? Dan organiseren wij hét shopping- en belevingsevent voor jou op het gebied van Beauty & Health, Fashion & Lifestyle, Food & Drinks en Mama & Kids.

Het We are Female event is een combinatie van kwaliteit, smaak en luxe, een complete beleving voor al haar zintuigen. Geniet van workshops, massages, entertainment, Rivièra Maison bingo, lekker eten, en natuurlijk veel shops op het gebied van beauty, fashion, lifestyle, kids, wellness, sport, reizen, kunst, health en food.

Koop hier je kaarten voor We are Female!

Tot 1 maart 2019 kosten tickets € 5,00 per stuk (incl. fee), vanaf 1 maart geldt een prijs van € 8,00 (incl. fee). Koop je tickets tijdens het event aan de deur? Dan kosten ze € 10,00.

Heb je vragen over je ticketbestelling of tickets? Kijk dan op de site van SimpleTicket voor meer informatie en contact door hier te klikken